Anna meidän esitellä itsemme

Tietoa yrityksestämme

Timo Jansson perusti yrityksen tmi Timo Jansson jo vuonna 1996 Yritys ollut pöytälaatikossa, koska muiden palveluksessa. Nimi muutos TKJ Taekwondo Academy (tmi) tehtiin vuonna 2015, josta lopuksi poistettiin Taekwondo ja muutos Oy:ksi tapahtui 2021 lopussa.   Vaihtoehtoinen 1 nimi = Master Consulting Oy, 2 nimi = TKJ Master Consulting Oy.

TKJ Academy Oy 


CEO & President, Chairman Timo Jansson

  • timo.jansson@tkjacademy.fi

Vice President, Boardman Kirsi Jansson

  • kirsi.jansson@tkjacademy.fi

Vice President, Boardman Jonathan Jansson

  • jonathan.jansson@tkjacademy.fi

Tietoa meistä

Opi lisää kouluttajistamme

Team Jansson toteuttaa suunnitelmat, tehdään yhdessä toimiva ratkaisu, panostetaan laatuun, tehokkuuteen, asiakkaan onnistumiseen ja sitä kautta tulevaisuudessa menestymiseen. Timo hoitaa tällä hetkellä yksin firman markkinointia, jos toiminta saadaan käyntiin ja jos toiminta vakiintuu ja saamme tarpeeksi sopimuksia tai tehtäviä, niin sitten yritystä pyöritetään perheen + muiden ammattilaisten avulla. Tarvittaessa järjestetään tekijöitä! Varaa valmennus, oheisvalmennus, kurssi, tilaisuus, matka, suunnitteluapu tai kysy lisää!

Jos/kun yrityksemme aloittaa toiminnan, niin Timo toimii TJ:nä ja PJ:nä sekä hoitelee kaikkia asioita firmassa jos toiminta vain saadaan käyntiin ja sopimuksia aikaiseksi. Timo valmentaa tällä hetkellä vapaaehtoisena Espoo Taekwondo Academy ry:ssä. Timo on työttömänä eli työnhakijana edelleen ja hakee erilaisia Johtaja paikkoja ja samalla yritttää kovasti saamaan tämän yrityksen toimintaa käyntiin. Hän toimii Lohjan liikuntakeskuksen hallituksessa ja varajäsenenä Järvi Lohjan työryhmässä.

Kirsi toimii tällä hetkellä Myyntipäällikkönä muualla, valmentaa vapaaehtoisena Espoo Taekwondo Academy ry:ssä.

Jonathan oli toiminnanjohtajana Espoo Taekwondo Academy ry:ssä jossa palkkatuki päättyi 15.8.2022, nyt hän pyrkii hakemaan LKV oppisopimusta ja sitä kautta pääsemään kiinteistöalalle. Hän harrastaa Taekwondoa