Nyt asiaa!

Nyt meneillään olevia asioita ym

TKJ Academy Oy mukana Lohjalaisen liikunnan päivässä markkinoimassa yritystä sekä Timoa, jotta saisi töitä tehdä ...kele.

Liikunnan päivä järjestetään toista kertaa Lohjalla, viimeksi 2021.

Lyhyt murskausnäytös Lohjan torilla, ajankohta on Safetybox bändin esityksen aikana lavan edessä.

Torilla telttapaikka, jossa mitataan ihmiskehon liikkuvuutta. Liikkuvuus vaikuttaa hurjan moneen asiaan, tiedostamalla mitä pitää treenata saat varmasti suorituskykyä paremmaksi eli tuloksia aikaiseksi, olit sitten sohvaperuna, harrastelija tai kilpa-/huippu-urheilija. Timolla tutkinto liikkuvuudesta (TE3 kurssi), valmennuksesta, valmentajan mentoroinnista, 3 master kurssitutkintoa, sekä useita kursseja liikunnan + urheilun parista ja paljon kokemusta. Haen sopimuksia ja kontakteja sekä yhteistyökumppaneita ja duunia samalla itselleni!

Timo kertoo myös murskauksen saloista ja siitä mikä rikkomisessa on niin piip hauskaa ja miten paikat pysyy ehjänä, mikä oikea tekniikka, mieli ja tahto...

Tervetuloa!


Tehdään historiaa yhdessä

  • Ensimmäiset World Taekwondon, Kukkiwon, Hanmadang tyyliset murskauskilpailut Suomessa. 
  • Me suunnittelimme, organisoimme ja järjestimme tilaisuudet Espoossa.

Sopimuksia

Sopimuksien tekemistä meneillään. Ota sinäkin yhteyttä tämän vuoden puolella, niin istutaan alas miettimään teille uusia kuvioita tulevaisuuteen tai nykyhetkeen.

Liikkuvuus ja Suorituskyky

Liikkuvuus koulutukset on suoritettu ja Pro trainer lähtee tekemään mittauksia, analyysejä, harjoitteita ja suorituskykyjen parannuksia asiakkaille. Ota yhteyttä! Koemittauksia tehty muutama kpl, maksullisia ei vielä yhtään. Ole sinä ensimmäinen ja tule mitattavaksi!

Kilpailumatkat esimerkiksi Etelä Koreaan toteutuu ilmoittautumisesta alkaen...kotiin!

2019 Moominvalley parkissa, matkoja järjestämme ja hoidamme kaiken puolestasi

LOPA eli Lohjan pallon seminaari ja demo päivä 6.8.2022, jonka jälkeen mahdollisesti alkaa oheistreenit Fudis seuralle!

Ei ole sopimusta tehty vielä, mutta lokakuussa alkaa neuvottelut mahdolliseen oheisvalmennukseen 1h/vko Lokakuu 2022 aikana. Katsotaan onnistuuko!?